Verfijn uw keuze

    Kies uw bestemming
  • Kies uw vertrekdatum
  • Welke rederij heeft uw voorkeur?
  • Welk schip heeft uw voorkeur?
  • Kies uw vertrekhaven
  • Kies uw aankomsthaven


Ervaringen

Cruise HAL Zuiderdam - Caribbean & Panamakanaal De cruise naar de Caribbean en het Panamakanaal was boven onze evrwachting. De accommodatie, verzorging, entertainment etc was op hoog niveau. De betrokkenheid van het personeel was zeer bijzonder. De ontspannen sfeer en de vriendelijkheid tijdens de hele cruise heeft ons een hele fijna vakantie bezorgd. Het in en uitchecken op het cruiseschip was soepel geregeld, net als het zorgdragen voor de bagage. Echt een aarader !!

dhr. en mevr. Lenti

Hoe boekt u een cruise bij Beleef Cruisen?


Maak een afspraak in onze winkel en start uw cruisebelevenis!

Wij presenteren uw cruise in onze eigen Beleef winkel in Tilburg. Hierbij wordt uw cruise naar keuze van dag tot dag beschreven en geven wij u vast een preview van uw cruise. Op die manier weet u wat u te wachten staat en kunnen de vakantiekriebels direct beginnnen.Boekt u uw cruise liever vanuit huis? Dat kan natuurlijk ook!

Online
U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, wanneer het u het beste uitkomt, uw cruise naar keuze online boeken. Deze site biedt u namelijk, naast een compleet aanbod van alle cruises, ook veel achtergrondinformatie. Op die manier kunt u zich goed oriënteren met betrekking tot het schip, de rederijen en de vaarroute naar keuze. Na boeking van uw cruise kunt u altijd nog contact met ons opnemen voorhet  eventueel verzorgen van uw vlucht en het regelen van verblijf in de vertrek- en aankomsthaven. 


Vraag persoonlijk advies bij onze Cruisespecialisten

Wij helpen u graag met het vinden van de voor u ideale cruise. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren geven wij een gepast advies qua schip en route. Wij zorgen ervoor dat uw reis geheel op maat wordt ingevuld. Dit kan ook inclusief vluchten en verblijf in de vertrek- en aankomsthaven.
 

Overzicht van alle bestemmingen