Verfijn uw keuze

    Kies uw bestemming
  • Kies uw vertrekdatum
  • Welke rederij heeft uw voorkeur?
  • Welk schip heeft uw voorkeur?
  • Kies uw vertrekhaven
  • Kies uw aankomsthaven


Ervaringen

Het was een fantastische cruise We wilde jullie nog bedanken voor de fantastische cruise die we hebben gehad. Alles was super goed geregeld.

Kees en Annette de Boer

Disclaimer


Algemeen
Disma Reizen heeft voor Beleef Cruisen deze website gemaakt om u te kunnen voorzien van uitgebreide reisinformatie over onze reizen naar Amerika. Middels deze website kunt u zelfstandig tot een keuze kunt komen en de door u gewenste reis direct reserveren. Indien u niet tot een afgewogen keuze kunt komen raden wij u aan om niet via onze website te boeken maar om eerst contact met ons op te nemen voor vakkundig advies door een van onze reisadviseurs. U kunt via de website, telefonisch of per e-mail contact opnemen. Daarnaast kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk reisadvies op een van onze kantoren. Alle bij Disma Reizen Nederland geboekte reizen worden uitgevoerd op basis van de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden. Daarnaast is Disma Reizen deelnemer aan het Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Aansprakelijkheid
Wij besteden grote zorg aan onze website. Zowel aan de inhoud als aan de opmaak hiervan. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden op onze website staan. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid en aan eventuele onjuistheden of onvolledigheden kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen aan alle producten extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende touroperator en/of luchtvaartmaatschappij.

Persoonsgegevens
Beleef Cruisen behoudt zich het recht voor om uw gegevens in de toekomst te gebruiken om u te benaderen met interessante reis- en/of productinformatie. Uiteraard respecteren wij daarbij uw privacy en de daaromtrent geldende wetgeving. Wij behandeling uw gegevens dan ook altijd strikt vertrouwelijk en stellen deze niet ter beschikking aan derden, anders dan noodzakelijk voor uw reservering.

Beleef Cruisen behoudt zicht het recht om bij hoge uitzondering en slechts op aanvraag van de klant de gegevens van zijn klantprofiel te wijzigen.

Copyright
De publicaties van Beleef Cruisen zijn beschermd op basis van het auteursrecht. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden. Niets uit de schriftelijke en digitale uitgaven mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van Beleef Cruisen.
Beleef Reizen spant zich tot het uiterste in om de ervoor te zorgen dat de afbeeldingen zoals gebruikt op deze website rechtenvrij zijn, dan wel zijn verkregen van partijen / leveranciers die de daarmee gepaard gaande rechten in hun bezit hebben en voor het gebruik hiervan toestemming aan ons hebben verleend. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat beeltenissen waarvan wij aannemen dat deze rechtenvrij zijn, dit wellicht niet zijn. Dat is niet altijd te achterhalen. Mocht er in zo’n geval per abuis beeltenissen zijn gebruikt waarvan een eventuele copyright houder van mening is dat deze niet op onze website vertoond mogen worden, dan zullen we deze bij de eerste aanvraag daarvoor per direct verwijderen

Overzicht van alle bestemmingen