Verfijn uw keuze

    Kies uw bestemming
  • Kies uw vertrekdatum
  • Welke rederij heeft uw voorkeur?
  • Welk schip heeft uw voorkeur?
  • Kies uw vertrekhaven
  • Kies uw aankomsthaven


Ervaringen

Prima ervaring! Bij Beleefreizen ben je geen dossiernummer maar echt een klant met wie meegedacht wordt! Je krijgt te maken met een vaste medewerker die betrokken is en adequaat ingaat op al je vragen!

Fam.Meeuwsen

Over ons


Beleef Cruisen is een merknaam van Disma Reizen. Disma Reizen behoort tot de grootste onafhankelijke reisbureaus van Nederland. Het reisbureau is in 2011 door de branche gekozen als beste reisbureau van Nederland. Een enorme eer waar we vanzelfsprekend trots op zijn. Disma Reizen heeft 3 vestigingen in Tilburg, Hilvarenbeek en Goirle.

Disma Reizen slaat met Beleef Cruisen een nieuwe weg in. Reizen van Beleef Cruisen kunnen geboekt worden via deze website of via de reisbureaus van Disma Reizen. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van een prachtige cruise.SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit is opgericht als extra verzekering voor de consument in geval van faillissementen van de reisorganisatie en/of het reisburo. Het is dus erg belangrijk dat u bij het boeken van uw vakantie kijkt of de betreffende touroperator en /of reisburo aangesloten is bij het SGR. Dit ziet u aan het SGR-logo dat een aangesloten instantie mag gebruiken. Beleef Cruisen is een merknaam van Disma Reizen, welke erkend lid is van het SGR. U weet dat uw reservering bij ons in goede handen is.

 Klik hier voor de website van het SGRMet uw vakantie neemt u geen risico`s. U wilt een betrouwbare partner. Beleef Cruisen is zo`n partner en onderstreept dit door haar lidmaatschap van het ANVR: Het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen.


Klik hier voor meer informatie over het ANVR


Klik hier voor de reisvoorwaarden en boekingsvoorwaardenOns bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.” Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Klik hier voor meer informatie over het Calamiteitenfonds

Overzicht van alle bestemmingen