Verfijn uw keuze

    Kies uw bestemming
  • Kies uw vertrekdatum
  • Welke rederij heeft uw voorkeur?
  • Welk schip heeft uw voorkeur?
  • Kies uw vertrekhaven
  • Kies uw aankomsthaven


Ervaringen

Onze cruise aan boord van HAL - Rotterdam Via Beleef Cruisen hebben wij al meerdere cruises gemaakt. Stuk voor stuk heerlijke cruisevakanties gehad, mede door vooraf persoonlijke aandacht en informatie die wij voor vertrek ontvingen. Met alle vragen, ook nog tijdens onze cruise vakantie, kun je bij de professionele medewerkers van Beleef Cruisen terecht. Heel veel dank en tot de volgende cruise beleving !!

Els & Adrie Kouwenberg

Al 3 keer beste reisbureau van Nederland!


Beleef Reizen is een onderdeel van Disma Reizen. Zij heeft met haar 4 reiswinkels al 3 keer de titel Beste Reisbureau van het Jaar mogen winnen. In 2000 won zij deze titel met het reisbureau in Oosterhout, in 2003 en 2011 heeft het reisbureau in Tilburg de titel in ontvangst mogen nemen.

Sinds december 2010 heeft Disma Reizen een nieuwe winkel geopend in een schitterend pand in Tilburg waar de klant vanaf het moment van binnenkomst als het ware zijn reis beleeft en verleid wordt tot het boeken van een droomvakantie. Disma Reizen staat synoniem voor het reisbureau van de toekomst en was daarmee de terechte winnaar van de Reisbureau van het Jaar Schiphol Award 2011.

Ook Beleef Reizen is in deze reiswinkel gevestigd. U bent hier van harte welkom zodat wij uw verre reis van dag tot dag aan u kunnen presenteren.

Overzicht van alle bestemmingen