Verfijn uw keuze

    Kies uw bestemming
  • Kies uw vertrekdatum
  • Welke rederij heeft uw voorkeur?
  • Welk schip heeft uw voorkeur?
  • Kies uw vertrekhaven
  • Kies uw aankomsthaven


Ervaringen

Cruise HAL Zuiderdam - Caribbean & Panamakanaal De cruise naar de Caribbean en het Panamakanaal was boven onze evrwachting. De accommodatie, verzorging, entertainment etc was op hoog niveau. De betrokkenheid van het personeel was zeer bijzonder. De ontspannen sfeer en de vriendelijkheid tijdens de hele cruise heeft ons een hele fijna vakantie bezorgd. Het in en uitchecken op het cruiseschip was soepel geregeld, net als het zorgdragen voor de bagage. Echt een aarader !!

dhr. en mevr. Lenti

Al 3 keer beste reisbureau van Nederland!


Beleef Reizen is een onderdeel van Disma Reizen. Zij heeft met haar 4 reiswinkels al 3 keer de titel Beste Reisbureau van het Jaar mogen winnen. In 2000 won zij deze titel met het reisbureau in Oosterhout, in 2003 en 2011 heeft het reisbureau in Tilburg de titel in ontvangst mogen nemen.

Sinds december 2010 heeft Disma Reizen een nieuwe winkel geopend in een schitterend pand in Tilburg waar de klant vanaf het moment van binnenkomst als het ware zijn reis beleeft en verleid wordt tot het boeken van een droomvakantie. Disma Reizen staat synoniem voor het reisbureau van de toekomst en was daarmee de terechte winnaar van de Reisbureau van het Jaar Schiphol Award 2011.

Ook Beleef Reizen is in deze reiswinkel gevestigd. U bent hier van harte welkom zodat wij uw verre reis van dag tot dag aan u kunnen presenteren.

Overzicht van alle bestemmingen